INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

Arxiu per la categoria: Beques

Premis i beques Pilar Juncosa i Sothebys’ 2013. Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca

beques miro

Data límit de presentació de candidatures: 31 de juliol de 2013
Consultau les bases a:
http://miro.palmademallorca.es

La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, seguint la voluntat dels seus fundadors, vol promoure i difondre els valors creatius contemporanis, ajudar a les joves generacions d’artistes en la seva formació i impulsar-los en el seu compromís d’innovació i recerca de nous camins de creació.

També vol col·laborar en el reconeixement del seu exemple creatiu i vital mitjançant projectes educatius, de creació i difusió que apropin l’art contemporani a la societat.

Per tot això, la Fundació convoca els següents premis i beques:

PREMI BIENNAL

Premi Pilar Juncosa i Sotheby’s
Per a un projecte artístic d’art múltiple o seriat realitzat a la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca. Està dotat amb 20.000 €.

6 BEQUES ANUALS:

Beca Pilar Juncosa a un projecte d’educació artística
El projecte ha d’estar relacionat amb el fons documental i artístic de la Fundació o amb qualsevol altre aspecte de la creació contemporània.
Dotada amb 4.000 € (1.200 € bruts per a l’artista i 2.800 € per a la seva realització a la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca)

Beca de residència, formació i participació a la Casa de Velázquez de Madrid.
Dotada amb 2.000 € per a cobrir les despeses de viatge, manteniment, etc. La Casa de Velázquez proporciona l’allotjament en la seva residència de Madrid així com l’ús d’un dels seus estudis i la participació en el seu programa d’activitats
Més informació a: www.casadevelazquez.org

Beca de residència, formació i participació a The Slade School of Fine Arts, University College, Londres.
Dotada amb 3.000 € per a cobrir les despeses de viatge, allotjament, etc. La Slade facilita l’ús d’un estudi i l’accés acordat als tallers i a altres activitats programades.
Més informació a: www.ucl.ac.uk/slade

2 beques Pilar Juncosa de Formació, Experimentació i Creació als Tallers d’Obra Gràfica de Joan Miró:
Dotades amb matrícula gratuïta i 1.000 € per a assistir a un dels cursos d’obra gràfica programats per la Fundació als Tallers d’Obra Gràfica de Joan Miró.
Més informació a: http://miro.palmademallorca.es

Beca de formació a un dels guanyadors del Certamen d’Art Gràfic per a Joves Creadors que organitzen la Calcografia Nacional, la Reial Casa de la Moneda, la Fundació CEIM i l’Associació Gremial d’Empresaris d’Arts Gràfiques i Manipulats de Paper de Madrid.
Dotada amb matrícula gratuïta i 1.000 € per a assistir als cursos que anualment organitza la Fundació als Tallers d’Obra Gràfica de Miró.
Més informació a: www.fundacióncasadelamoneda.org

CONSULTA TOTES LES BASES

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Neix Comisart, el nou programa de l’Obra Social “la Caixa” per donar suport a comissaris d’art emergents

http://obrasocial.lacaixa.es/ambitos/convocatorias/comisart_es.html

L’Obra Social ”la Caixa” posa en marxa un nou programa biennal d’ajuts per promoure el comissariat en l’àmbit de l’art contemporani.

Comisart. Noves mirades sobre la Col·lecció de ”la Caixa” recull tota l’experiència de l’Obra Social ”la Caixa” al llarg dels anys en el suport a nous talents de l’àmbit de la cultura, promovent el projecte per a comissaris emergents.

El programa atorgarà tres ajuts en cada convocatòria per organitzar tres exposicions consecutives a CaixaForum Barcelona a partir de les més de nou-centes obres que formen la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació ”la Caixa”.

L’entitat obre el termini d’inscripció per a Comisart i preveu inaugurar la primera de les exposicions que en resultin el mes d’octubre vinent.

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Beca Innovació en Cultura Popular

Es convoca una beca per a la convocatòria 2011-2012 amb una dotació de 5.000 euros destinats a contribuir al finançament de la producció de l’espectacle. Aquesta quantitat ha de representar com a màxim el 50% del pressupost de producció.
L’espectacle guanyador s’estrenarà dins la 15a Fira Mediterrània de Manresa 2012.

La Beca inclou també la contractació de l’espectacle per part de l’Ajuntament de Girona per a ser representada a la ciutat de Girona durant l’any següent a l’adjudicació de la beca, i dins la programació del Teatre Municipal de Girona.  La data i la retribució serà pactada amb l’Ajuntament de Girona i el contracte es realitzarà en les condicions habituals del mateix Ajuntament.
Data límit de presentació: 1 d’abril de 2012
Més informació: http://www.fundaciojaumecasademont.cat

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Convocatòria per a residència artística en el Tòquio Wonder Site, a Tòquio

La convocatòria anual del Programa de Bequis per ampliació d’estudis Tòquio Wonder Site és un centre d’art basat en la promoció de l’art i la cultura contemporània, la investigació artística i la interdisciplinaritat. El centre d’art compta amb el programa de residències TWS Aoyama. Inaugurat en el 2006, reuneix a creadors de diverses procedències que posen el seu treball en comú i recolza activitats artístiques que contribueixin a construir una nova metròpolis formada per diverses cultures i valors.
Situat en el cèntric districte d’Aoyama, conegut per la seva activa escena cultural, el TWS acull no només a artistes visuals, sinó també a creadors que treballin en disseny, música, performance o arquitectura. A partir d’un estimulant ambient de diàleg i treball amb altres artistes, es crea un eix de comunicació interactiva. Els residents poden submergir-se en la cultura japonesa, investigar, treballar i exposar les seves creacions, mentre interactuen amb companys i públic a través d’esdeveniments, presentacions, tallers oberts i workshops.
Data límit: 9 d’ abril
Més informació: http://hangar.org/es/beques

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Beques per treballadors en formació contínua i estudiants de FP

En els darrers 15 anys, més de 600 000 aprenents, estudiants recentment titulats i treballadors han pogut passar una temporada a l’estranger gràcies a una beca Leonardo.
L’any 2010 ha marcat els 15 anys del programa Leonardo da Vinci, que ofereix ajudes per a les institucions, per als estudiants de formació professional i per als treballadors en formació contínua. Les beques Leonardo són una excel·lent oportunitat per ampliar la formació, conèixer una altra llengua i noves maneres de fer.
El programa Leonardo da Vinci dóna finançament per a dos tipus d’activitats: beques per estudiar i fer pràctiques a l’estranger i projectes que impliquen la cooperació entre entitats actives en el camp de la formació professional, com establiments educatius, empreses, associacions o administracions públiques.

Més informació: http://www.cbalears.eu

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Beques fulbright per estudis de màster en ciències socials i humanitats

Es convoquen beques per la realització d’estudis de Màster en Universitats de EE.UU. Aquesta convocatòria esta dirigida a aquelles persones de l’estat amb titulacions en Ciències Socials i Humanitats.

Data límit: Des del 7 de setembre al 22 de setembre

Més informació: http://www.educacion.gob.es

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

IX Convocatòria Beques CAM Arts Plàstiques

Caja Mediterráneo convoca públicament la IX edició de las Beques Colecció CAM d’ Arts Plàstiques, destinades a projectes d’ investigació individuals o col·lectius.

Un jurat qualificat seleccionarà fins sis beques en qualsevol de las següents  disciplines d’ Arts Plàstiques: pintura, escultura, dibuix, fotografia, vídeo i tècniques digitals

Terminis d’entrega: del 14 de novembre fins el 2 de desembre de 2011

Més informació:
http://obrasocial.cam.es

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

24 beques AECID per a la formació d’ especialistes en cooperació internacional pel desenvolupament

L’ Agencia Espanyola de Cooperació Internacional pel desenvolupament (AECID) convoca aquestes beques, de las quals 12 seran  destinades a la seu central de Madrid i 12 per les seves unitats a l’exterior. Les beques tindran una durada de 24 mesos.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 28 de juliol de 2011.

Més informació: http://www.aecid.es

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

La Fundació Sa Nostra obre la convocatòria de beques estudis universitaris o artístics 2011-2012

L’Obra Social de “SA NOSTRA” convoca, un any més, les beques per als estudiants que comencin una carrera universtitària o per als que cursin estudis artístics i de disseny de grau superior durant el curs 2011-2012 .

Refermam la nostra aposta pel futur dels joves de les Balears amb una nova edició de les beques per a estudis superiors artístics i de disseny i per a l’inici d’estudis universitaris.

El període de sol·licitud comença el 15 de juliol i finalitza el 4 de novembre de 2011.
Els alumnes que hi estiguin interessats han d’emplenar i enviar el formulari electrònic de sol·licitud, disponible a www.obrasocialsanostra.com
Més informació: Info beques

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Beques d’investigació de cultura popular i de literatura catalana contemporània

Fins el 7 de maig es poden sol·licitar les beques d’investigació de cultura popular i de literatura catalana contemporània convocades per la Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet.

Més informació:
Beques d’investigació de cultura popular http://www.cmginard.cat
Beques d’investigació de literatura catalana contemporània: http://www.cmvillalonga.cat

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Pàgina Següent »

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.