INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

Arxiu per la categoria: Congressos i seminaris

Jornadas de Patrimonio Cultural, Alicante

El Centro Unesco Comunidad Valenciana organiza estas primeras Jornadas sobre el Patrimonio Cultural en la ciudad de Alicante, con el título “Gestionar el pasado para enfrentar el futuro” con la finalidad de crear un foro  en el que debatir, reflexionar e intentar dar respuesta a los anteriores interrogantes desde el conocimiento y la experiencia de las instituciones públicas, las entidades privadas y los profesionales del ámbito del patrimonio cultural.
Se pueden presentar comunicaicones hasta el 15 de febrero:

http://jornadasdepatrimoniocultural.wordpress.com

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Crowdfunding per indústries creatives - via streaming

La propera setmana podeu seguir per internet el seminari online dedicat al crowdfunding per indústries creatives. Les sessions s’inicien el proper 28 de gener a les 10h i finalitzaran el 29 de gener a a les 16h.
L’esdeveniment forma part d’una sèrie de webinars titulada “Finance for the Creative Industries”. Howtogrow és una plataforma que té l’objectiu de connectar professionals de les indústries creatives i avançar en les noves formes de finançament.

http://www.howtogrow.eu/events/crowdfunding-for-the-creative-industries

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Congrés és Re-routing Performance / Re-caminant l’escena. Barcelona

Encara esteu a temps d’enviar una proposta de ponència (abstract) pel congrés. És el congrés internacional de recerca teatral més important, celebrant-se cada any a una ciutat diferent del món des de fa més de 50 anys. El tema del congrés és Re-routing Performance / Re-caminant l’escena.

És celebrarà a l’Institut del Teatre de Barcelona, congrés anual de la Federació Internacional de Recerca Teatral (22-26 de Juliol). Els idiomes oficials del congrés són l’anglès i francès, totes les ponències han de ser en un d’aquests dos idiomes. Per a poder participar al congrés, caldrà que us feu membres de FIRT/IFTR. Podeu trobar tota la informació necessària a la web del congrés: http://www.firt2013barcelona.org.

Es tracta d’un esdeveniment sense precedent en les nostres terres, que ofereix la oportunitat idònia per fer present a nivell internacional el discurs propi sobre recerca teatral. Esperem que considereu participar-hi. Si teniu preguntes podreu trobar la majoria de respostes a la pàgina web del congrés, o bé ens podeu contactar a firt2013@institutdelteatre.cat

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

12è Congrés «Cultura Europea» 24-26 octubre 2013 Barcelona, Espanya

L’Institut Carlemany d’Estudis Europeus us convida al 12è Congrés de Cultura Europea que tindrà lloc a Barcelona, Espanya, els dies 24, 25 i 26 d’octubre del 2013 al Campus de la Universitat Internacional de Catalunya.

Participar al Congrés
El diàleg entre llicenciats, professors experimentats i joves investigadors és un factor clau del Congrés. Per tant, conforme a les anteriors edicions del Congrés de Cultura Europea, us convidem a enriquir el contingut del Congrés amb el vostre treball que serà inclòs a la publicació electrònica del Congrés. La publicació del Congrés del 2009 ja està disponible.

El termini d’admissió dels treballs ja és obert.
Ens podeu enviar el resum al Comitè Organitzador del Congrés a congresocultura@uic.es abans del 31 de gener del 2013.

El Congrés, breument
•    Sessions plenàries amb conferenciants destacats.
•    Sessions de treball estructurades en àmbits temàtics.
•    Programes culturals.

Tota la informació: http://www.uic.es

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

PÚBLICA 13 - Madrid, 24 y 25 de enero de 2013

publica 13

La Fundación Contemporánea y el Círculo de  Bellas Artes de Madrid presentan la tercera edición de Pública 13 | Encuentros Internacionales de Gestión Cultural.

La cita tendrá lugar los próximos días 24 y 25 de enero de 2013 en el Círculo de Bellas Artes de Madrid.

Pública 13, una plataforma de encuentro e intercambio de experiencias; es un contexto idóneo para iniciar proyectos a través de contactos que fomenten la colaboración entre los profesionales de la gestión cultural del sector público y del sector privado.

 

En esta tercera edición, Pública 13 enmarca los contenidos de la programación en torno a dos ejes principales:

La internacionalización de las instituciones y empresas españolas. El análisis del panorama exterior con la presencia de los ponentes más relevantes de cada país: mapa cultural y oportunidades reales, estrategia para posicionar la Marca España y ayudar a las instituciones y empresas culturales a salir fuera.

Los emprendedores culturales. El fomento de las iniciativas innovadoras en el ámbito público y privado; ayuda a la creación de nuevas empresas; nuevos modelos de gestión; formación específica de los nuevos profesionales; la creatividad y la innovación como motor de empleo.

Abierta inscripción, plazas limitadas

Inscripción anticipada con descuento hasta el 23 de noviembre.

http://www.fundacioncontemporanea.com/publica-13

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Jornada sobre financiación europea de proyectos culturales en Sevilla

La Asociación de Gestores Culturales de Andalucía (GECA) organiza una jornada sobre financiación europea de proyectos culturales.
El encuentro tendrá lugar el próximo jueves 5 de julio de 2012 en la sede del Instituto Andaluz de Patrimonio Histórico (Sevilla). Con la intención de facilitar la búsqueda de nuevas vías de financiación para proyectos culturales, ante la restricción de los presupuestos que las administraciones públicas españolas pueden dedicar a cultura, GECA organiza esta jornada, con la colaboración del Punto de Contacto Cultural de España y el Instituto Andaluz de Patrimonio Histórico.
La jornada contará con una exposición de Augusto Paramio, responsable del Punto de Contacto Cultural del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte sobre “Identificación de dispositivos financieros en el marco de la UE para proyectos culturales que refuercen la cooperación territorial”.
La Jornada comenzará a las 17:15 horas en la sede del IAPH en Sevilla y han confirmado su asistencia Jorge Queiroz, Presidente de la Asociación de Gestores Culturales del Algarve (Portugal) y Carmen Hernán, Presidenta de la Asociación de gestores Culturales de Extremadura.
Consulta el programa de la jornada

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Patrocinio y mecenazgo: creatividad y financiación en la labor periodística

La Asociación de la Prensa de Sevilla, dentro de sus acciones formativas, está organizando unas Jornadas Profesionales sobre “Patrocinio y mecenazgo: creatividad y financiación en la labor periodística”, que se celebrarán en el Centro Andaluz de Arte Contemporáneo (CAAC) de Sevilla los días 26, 27 y 28 de septiembre de 2012

http://www.asociacionprensa.org

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Seminario Internacional de Música y Artes Escénicas

Descuento para socios de FEAGC en SIMBA y EMAP 2012.
El Seminario Internacional de Música y Artes Escénicas (SIMBA) pone en marcha su cuarta edición para los próximos 23 y 24 de marzo en el Círculo de Bellas Artes de Madrid.
Asimismo, en virtud a un acuerdo alcanzado entre la organización y FEAGC, se ofrece un descuento de un 10% sobre la inscripción para los miembros de las asociaciones que forman la Federación Estatal de Asociaciones de Gestores Culturales. Para cualquier aclaración al respecto se puede contactar en el correo coordinacion@simbaweb.es o el teléfono 934189433.
Para más información: www.simbaweb.es

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

PÚBLICA 12 | Trobades professionals de gestió cultural

MADRID, 26 i 27 DE ENERO 2012

La Fundació Contemporània i el Círculo de Bellas Artes de Madrid presenten Pública 12 | Trobades Professionals de Gestió Cultural, la segona edició duna trobada que vol  convertir-se en referència pels professionals més destacats i innovadors de la gestió cultural a Espanya.
A aquesta segona edició Pública 12 augmenta el nombre d’activitats ( més de 35 activitats).

Aquest any el programa gira al voltant dels temes que més preocupen al sector: les polítiques culturals per fer front la crisi econòmica, les opcions alternatives de finançament, la col·laboració entre el sector públic i privat, les oportunitats d’internacionalització. S’inclouen, a més,  experiències, inspiradores i d’èxit tant nacionals com d’altres països: França, Regne unit, Alemanya, Itàlia, Països baixos i EEUU.
Obert el termini d’inscripció, 50% de descompte per reserva anticipada abans del 15 de novembre.

Més informació: www.fundacioncontemporanea.com

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Shortcut Europe 2011 (Varsòvia, Polònia, 16-18 de novembre 2011)

En el marc de la Presidència polonesa de la UE, la Xarxa Europea de Centres Culturals (ENCC en les seves sigles en anglès) i els seus socis de Polònia organitzen la Conferència Shortcut Europe 2011. Del 16-18 de novembre tindrà lloc a Varsòvia aquesta trobada internacional d’animadors de la cultura, artistes, creadors, activistes socials, polítics i periodistes culturals de Polònia, la UE i els països del centre i est d’Europa, amb l’objectiu de ser un fòrum per al debat públic sobre la cultura i l’educació cultural i una plataforma d’intercanvi de coneixements pràctics sobre estratègies i polítiques culturals.

Més informació: www.shortcut2011.pl

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Pàgina Següent »

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.