INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

Arxiu per la categoria: Formació

ACORD AMB LA UOC - Avantatges per als nostres associats

Logo UOC
Des de l’aGCIB estam molt contents d’anunciar-vos la renovació i signatura d’un nou acord amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) per a la formació i col·laboració institucional.

El proper dijous signarem amb el Magnífic Rector de la UOC, Sr. Planells, el conveni aprovat per la Junta Directiva i que proporcionarà als nostres associats descomptes i avantatges en la formació oficial i pròpia de l’àrea de coneixement d’Arts i Humanitats.

Jo vos anunciàrem a la formació del passat mes de desembre 2015 aquesta important novetat, que sens dubte és un motiu més de satisfacció i impuls a la nostra entitat i a la xarxa de professionals i empreses que formam.

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Gemma Carbó – Ponent convidada

gemma-carbo.jpg

És Doctora en Ciències de l’Educació, Màster en Gestió Cultural i DEA en Dret de la Cultura alhora que llicenciada en Història. Docent a la Universitat de Girona i en programes estatals i llatinoamericans (UTB Cartagena de Indias, UASB Bolivia, Màster Gestió Cultural Universidad de Zaragoza, OEI curso de relaciones culturales internacionales) La seva tesi doctoral es va centrar en l’anàlisi de les relacions de complementarietat entre Polítiques Culturals i educació a Catalunya entre 1980 i 2010. Ha treballat com a gestora cultural al Museu d’Arqueologia de Catalunya - Empúries, a la Fundació Museu del Cinema-Col·lecció Tomàs Mallol, al Laboratori de Turisme i Cultura de la Fundació Barcelona Media. Avui és directora de la Càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació de la UdG i és també presidenta de ConArte Internacional. Com a directora de la càtedra UNESCO forma part de la Xarxa Europea d’Observatoris d’Educació Artística (ENO). Com a presidenta de ConArte Internacional forma part del consell de direcció de l’Observatori d’Arts Aplicades de l’Institut del Teatre. És també membre del Laboratori de Recerca i Innovació en Cultura i Desenvolupament (Universitat Tecnològica de Bolívar i Universitat de Girona) i Patrona de la Fundació Interarts. En l’actualitat és integrant de la comissió territorial de Patrimoni Cultural de Girona i ha estat consultora per a l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural en matèria de projecte educatiu del patrimoni català.

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Jornada: Coneixes la teva audiència?

“Coneixes la teva audiència?: Entre la tecnologia i el cafè. Anàlisi crítica dels models de gestió d’audiències ”

Organitzat per la Universitat de Barcelona es tracta d’una jornada de caràcter interdisciplinari, que tindrà lloc a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona el proper 27 de setembre.

Descomptes en la inscripció per als socis i sòcies de la GCIB.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

El teu Present, el teu Futur: Màsters oficials de la Universitat de les Illes Balears

Sessions de presentació de l’oferta de màsters oficials de la UIB per branques de coneixement
Dies 14, 16, 21, 23, 28 i 30 de maig de 2013 a partir de les 18 hores
Sala d’actes de l’edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari

Més informació

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

POSTCOMISARIADO. Un ciclo experimental sobre la evolución curatorial y las nuevas praxis.

“HISTORIA EXPRESS DEL COMISARIADO: de la institución al underground”

Tania Pardo 26 y 27 de abril 

Partiendo de una breve inmersión en la historia de la práctica curatorial a través de sus figuras más relevantes, desde el siglo XX hasta la actualidad,  el curso Historia express del comisariado: de la institución al underground, impartido por Tania Pardo, plantea un recorrido por los diferentes modos de abordar la práctica curatorial hoy día, analizando además, a través de la figura del comisario, los diversos formatos expositivos y nuevas formas de concebir proyectos que responden a los tiempos en los que vivimos. Además de analizar las distintas tipologías de comisario, institucional o independiente, se cuestionará el comisariado como práctica de mediación, así como el rol del comisario en relación con los artistas y, por supuesto, su correlación con la exposición y sus alternativas.

Dirigido  a

Comisarios, críticos, galeristas, personal de museos y instituciones artísticas, educadores visuales, gestores culturales, artistas, docentes y todas aquellas personas interesadas en la reflexión sobre el arte actual.

Impartido por: Tania Pardo

Fechas:  26 y 27 de abril de 2013

Horarios: Viernes 26 de abril de 17 a 21h. Sábado 27 de abril 10 a 14h.

Duración y formato El curso tiene una duración de 8h. divididas en dos sesiones. Curso presencial

Número de participantes: Mínimo 10 i máximo 13.
Lugar de realización:
TRES SERVEIS CULTURALS
Corderia 15, baixos. Palma

Cuota: 85 €
Información e inscripción:
tinacodina@gmail.com
971 718 786

Més informació

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Curs de formació: “Disseny de projectes culturals”

Preu especial per a socis i sòcies de GCIB

Fundació Pilar i Joan Miró [MALLORCA]
Dissabte 23 de febrer de 2013

PROGRAMA
Oferir un model genèric d’aplicació a la plasmació de qualsevol projecte cultural.
Si en algun moment has tingut una idea per a desenrotllar alguna activitat a l’àmbit cultural però dubtes a l’hora de presentar-la a alguna institució pública o empresa de gestió cultural, en aquest curs et donarem les pautes per a elaborar un document que reculli tots els aspectes que puguin interessar l’interlocutor perquè el projecte, aquesta idea inicial, es posi en marxa.
Programa del curs adjunt.

IMPARTIT PER ÁLVARO VARGAS
Graduat en Periodisme a la Universitat Complutense de Madrid, tècnic superior en Realització d’Audiovisuals i Espectacles, tècnic superior en Imatge. Director d’Espacio Plano B, dedicat a la difusió i la comercialització d’art contemporani. Director de la Fira d’Art Emergent ROOM ART FAIR.

Més informació i inscripció a: http://www.mallorca.espacioplanob.com

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Pedagogies col.lectives i polítiques espaials: Sessió de treball amb Javier Rodrigo. #espaiformacio3

Sessió de treball amb JAVIER RODRIGO
moderada per Tina Codina (Tres. Serveis Culturals)
Presentació del projecte

TRANSDUCTORES*. Pedagogies col·lectives i polítiques espaials és un projecte cultural que pretén investigar i activar iniciatives en les que s’articulin de manera flexible les pràctiques artístiques, la intervenció política i l’educació, a partir de l’acció de col·lectius interdisciplinaris.

Dissabte 17 de novembre 12h.
Esdeveniment a facebook.
KALEUXE
PLAÇA DEL BANC DE L’OLI, 10
07002 Palma (Mallorca)

És necessari inscripció prèvia. Aportació pel finançament de l’activitat: 5€

Inscripcions:
agenda@kaleuxe.net / A n’aquesta mateixa web.
Tel.: +34 971 721 768

ORGANITZA:
Tres. Serveis Culturals & KALEUXE

http://espaideformacio3.wordpress.com
COL·LABORA:Fundació Pilar i Joan Miró

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

CURS Nous models de treball en les arts escèniques. #espaideformacio3

Vos presentam la proposta pels dies 29, 30 de novembre i 1 de desembre de #espaideformacio3.

Vos proposam investigar sobre en els nous models de treball en les arts escèniques entre tots els participants, gaudir de la estrena de la òpera experimental Todos Caníbales, conèixer de primera mà La Casa de la Portera de Madrid i participar a un col·loqui obert amb agents culturals que ens faran conèixer els detalls de les seves propostes. Tot això de la mà de Pep Ramon Cerdà, en col·laboració amb Tina Codina, José Martret, el 33 Encontre Internacional de Compositors i KALEUXE.

Organitzat per Tres. Serveis Culturals.

Informació: correu (tinacodina@gmail.com) o telefona (971 718786 / 619816546).

Objectiu:
L’objectiu és analitzar el nou panorama obert en el sector de les arts de l’espectacle arran dels canvis de finançament institucional provocats per la crisi econòmica i assajar possibles sortides viables des del punt de vista econòmic i professional.

Dirigit a: Professionals del món de les arts escèniques tant de l’àmbit de la gestió (productors i programadors de l’àmbit públic i privat),  com a creadors. Estudiants d’arts escèniques.

Impartit per: Josep R Cerdà. Amb la col·laboració de José Martret (La Casa de la Portera. Madrid), el 33 Encontre Internacional de Compositors i Kaleuxe.

Dates: 29 i 30 de Novembre i 1 de desembre de 2012

Horaris: Dijous assistència a l’espectacle Todos Caníbales. (al Teatre Xesc Forteza) Divendres 17-20h. curs (a Tres. Serveis Culturals) 20’30h Col·loqui obert. (a Kaleuxe) Dissabte. 10:30-13:30h. curs (a Tres. Serveis Culturals)

Duració i format

Es un curs presencial d’una durada de 6 hores. Es complementa amb l’assistència a la òpera experimental Todos Caníbales (dins la programació del 33 Encontre Internacional de Compositors) en la que els assistents al curs tendran butaca reservada i amb un col·loqui obert amb els components de Todos Caníbales i altres professionals locals que estan experimentant nous models de treball a les arts escèniques (els assistents també tendran cadira reservada al col·loqui, ja que estarà obert al públic que vulgui assistir.   Participants
Mínim 10 i màxim 13.

Lloc de realització del curs: TRES SERVEIS CULTURALS Corderia 15, baixos. Palma

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Curs “Eines 2.0, estratègies per a la gestió d’activitats culturals i de lleure”

L’Associació de Gestors Culturals de les Illes Balears organitza el curs “Eines 2.0, estratègies per a la gestió d’activitats culturals i de lleure”.

Com podem millorar la presència de la nostra oferta a través d’Internet? Quin ús en feim de les xarxes socials per a posicionar les nostres activitats culturals i/o de lleure? Les nostres propostes, a quin públic arriben? Amb quins recursos podem comptar?

Aquestes i altres preguntes són les que tot organitzador d’activitats culturals i de lleure es planteja quan està fent la seva programació i sap que, avui en dia, Internet és una font de recursos molt potent si se’n sap treure el profit. L’Associació de Gestors Culturals de les Illes Balears impulsa aquest curs formatiu coneixedora de les preocupacions i inquietuds d’un ampli teixit d’agents que treballen en l’àmbit de la cultura.

El curs s’adreça a Gestors culturals, promotors d’activitats culturals, comissaris, artesans i artistes, responsables d’activitats de lleure, etc…
-
Informació i programa del curs: 

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Descuento para socios de FEAGC en la Conferencia Anual de Marketing de las Artes 2012.

El 15 y 16 de octubre de 2012, tendrá lugar en Madrid la Conferencia Anual de Marketing de las Artes contando ya con el programa cerrado y dónde los ponentes garantizan que esta segunda edición va a ser extraordinariamente sugerente en contenidos útiles para el día a día de la gestión.
Además todos los socios de FEAGC (Federación Estatal de Asociaciones de Gestores Culturales) tendrán un descuento de 80 euros, quedando en total por 260 euros la matrícula con la que podrán disfrutar de dos intensas jornadas, de buenas ideas y experiencias compartidas, comidas de ambos días incluidos y fiestón de “networking” el lunes 15 por la noche patrocinado por Pernod Ricard.
El código promocional a indicar es “FEAGC”, mediante el cual las personas que lo introduzcan en el proceso de compra a través de la web http://marketingdelasartes.com obtendrán de manera automática el descuento para recibir de forma cómoda sus entradas y facturas vía email.
Como muchos socios irán desde fuera de Madrid, recordaros que descargándote el bono de RENFE de la sección “información útil” de la misma web, obtendréis un 30% de descuento en AVE y en todos los trenes y categorías de billete.

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Pàgina Següent »

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.