INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

Beques per treballadors en formació contínua i estudiants de FP

En els darrers 15 anys, més de 600 000 aprenents, estudiants recentment titulats i treballadors han pogut passar una temporada a l’estranger gràcies a una beca Leonardo.
L’any 2010 ha marcat els 15 anys del programa Leonardo da Vinci, que ofereix ajudes per a les institucions, per als estudiants de formació professional i per als treballadors en formació contínua. Les beques Leonardo són una excel·lent oportunitat per ampliar la formació, conèixer una altra llengua i noves maneres de fer.
El programa Leonardo da Vinci dóna finançament per a dos tipus d’activitats: beques per estudiar i fer pràctiques a l’estranger i projectes que impliquen la cooperació entre entitats actives en el camp de la formació professional, com establiments educatius, empreses, associacions o administracions públiques.

Més informació: http://www.cbalears.eu

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.