INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

Shortcut Europe 2011 (Varsòvia, Polònia, 16-18 de novembre 2011)

En el marc de la Presidència polonesa de la UE, la Xarxa Europea de Centres Culturals (ENCC en les seves sigles en anglès) i els seus socis de Polònia organitzen la Conferència Shortcut Europe 2011. Del 16-18 de novembre tindrà lloc a Varsòvia aquesta trobada internacional d’animadors de la cultura, artistes, creadors, activistes socials, polítics i periodistes culturals de Polònia, la UE i els països del centre i est d’Europa, amb l’objectiu de ser un fòrum per al debat públic sobre la cultura i l’educació cultural i una plataforma d’intercanvi de coneixements pràctics sobre estratègies i polítiques culturals.

Més informació: www.shortcut2011.pl

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.