INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

PÚBLICA 12 | Trobades professionals de gestió cultural

MADRID, 26 i 27 DE ENERO 2012

La Fundació Contemporània i el Círculo de Bellas Artes de Madrid presenten Pública 12 | Trobades Professionals de Gestió Cultural, la segona edició duna trobada que vol  convertir-se en referència pels professionals més destacats i innovadors de la gestió cultural a Espanya.
A aquesta segona edició Pública 12 augmenta el nombre d’activitats ( més de 35 activitats).

Aquest any el programa gira al voltant dels temes que més preocupen al sector: les polítiques culturals per fer front la crisi econòmica, les opcions alternatives de finançament, la col·laboració entre el sector públic i privat, les oportunitats d’internacionalització. S’inclouen, a més,  experiències, inspiradores i d’èxit tant nacionals com d’altres països: França, Regne unit, Alemanya, Itàlia, Països baixos i EEUU.
Obert el termini d’inscripció, 50% de descompte per reserva anticipada abans del 15 de novembre.

Més informació: www.fundacioncontemporanea.com

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.