INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

Convocatòria per a residència artística en el Tòquio Wonder Site, a Tòquio

La convocatòria anual del Programa de Bequis per ampliació d’estudis Tòquio Wonder Site és un centre d’art basat en la promoció de l’art i la cultura contemporània, la investigació artística i la interdisciplinaritat. El centre d’art compta amb el programa de residències TWS Aoyama. Inaugurat en el 2006, reuneix a creadors de diverses procedències que posen el seu treball en comú i recolza activitats artístiques que contribueixin a construir una nova metròpolis formada per diverses cultures i valors.
Situat en el cèntric districte d’Aoyama, conegut per la seva activa escena cultural, el TWS acull no només a artistes visuals, sinó també a creadors que treballin en disseny, música, performance o arquitectura. A partir d’un estimulant ambient de diàleg i treball amb altres artistes, es crea un eix de comunicació interactiva. Els residents poden submergir-se en la cultura japonesa, investigar, treballar i exposar les seves creacions, mentre interactuen amb companys i públic a través d’esdeveniments, presentacions, tallers oberts i workshops.
Data límit: 9 d’ abril
Més informació: http://hangar.org/es/beques

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.