INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

Beca Innovació en Cultura Popular

Es convoca una beca per a la convocatòria 2011-2012 amb una dotació de 5.000 euros destinats a contribuir al finançament de la producció de l’espectacle. Aquesta quantitat ha de representar com a màxim el 50% del pressupost de producció.
L’espectacle guanyador s’estrenarà dins la 15a Fira Mediterrània de Manresa 2012.

La Beca inclou també la contractació de l’espectacle per part de l’Ajuntament de Girona per a ser representada a la ciutat de Girona durant l’any següent a l’adjudicació de la beca, i dins la programació del Teatre Municipal de Girona.  La data i la retribució serà pactada amb l’Ajuntament de Girona i el contracte es realitzarà en les condicions habituals del mateix Ajuntament.
Data límit de presentació: 1 d’abril de 2012
Més informació: http://www.fundaciojaumecasademont.cat

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.