INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

Curs “Eines 2.0, estratègies per a la gestió d’activitats culturals i de lleure”

L’Associació de Gestors Culturals de les Illes Balears organitza el curs “Eines 2.0, estratègies per a la gestió d’activitats culturals i de lleure”.

Com podem millorar la presència de la nostra oferta a través d’Internet? Quin ús en feim de les xarxes socials per a posicionar les nostres activitats culturals i/o de lleure? Les nostres propostes, a quin públic arriben? Amb quins recursos podem comptar?

Aquestes i altres preguntes són les que tot organitzador d’activitats culturals i de lleure es planteja quan està fent la seva programació i sap que, avui en dia, Internet és una font de recursos molt potent si se’n sap treure el profit. L’Associació de Gestors Culturals de les Illes Balears impulsa aquest curs formatiu coneixedora de les preocupacions i inquietuds d’un ampli teixit d’agents que treballen en l’àmbit de la cultura.

El curs s’adreça a Gestors culturals, promotors d’activitats culturals, comissaris, artesans i artistes, responsables d’activitats de lleure, etc…
-
Informació i programa del curs: 

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.