INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

CURS Nous models de treball en les arts escèniques. #espaideformacio3

Vos presentam la proposta pels dies 29, 30 de novembre i 1 de desembre de #espaideformacio3.

Vos proposam investigar sobre en els nous models de treball en les arts escèniques entre tots els participants, gaudir de la estrena de la òpera experimental Todos Caníbales, conèixer de primera mà La Casa de la Portera de Madrid i participar a un col·loqui obert amb agents culturals que ens faran conèixer els detalls de les seves propostes. Tot això de la mà de Pep Ramon Cerdà, en col·laboració amb Tina Codina, José Martret, el 33 Encontre Internacional de Compositors i KALEUXE.

Organitzat per Tres. Serveis Culturals.

Informació: correu (tinacodina@gmail.com) o telefona (971 718786 / 619816546).

Objectiu:
L’objectiu és analitzar el nou panorama obert en el sector de les arts de l’espectacle arran dels canvis de finançament institucional provocats per la crisi econòmica i assajar possibles sortides viables des del punt de vista econòmic i professional.

Dirigit a: Professionals del món de les arts escèniques tant de l’àmbit de la gestió (productors i programadors de l’àmbit públic i privat),  com a creadors. Estudiants d’arts escèniques.

Impartit per: Josep R Cerdà. Amb la col·laboració de José Martret (La Casa de la Portera. Madrid), el 33 Encontre Internacional de Compositors i Kaleuxe.

Dates: 29 i 30 de Novembre i 1 de desembre de 2012

Horaris: Dijous assistència a l’espectacle Todos Caníbales. (al Teatre Xesc Forteza) Divendres 17-20h. curs (a Tres. Serveis Culturals) 20’30h Col·loqui obert. (a Kaleuxe) Dissabte. 10:30-13:30h. curs (a Tres. Serveis Culturals)

Duració i format

Es un curs presencial d’una durada de 6 hores. Es complementa amb l’assistència a la òpera experimental Todos Caníbales (dins la programació del 33 Encontre Internacional de Compositors) en la que els assistents al curs tendran butaca reservada i amb un col·loqui obert amb els components de Todos Caníbales i altres professionals locals que estan experimentant nous models de treball a les arts escèniques (els assistents també tendran cadira reservada al col·loqui, ja que estarà obert al públic que vulgui assistir.   Participants
Mínim 10 i màxim 13.

Lloc de realització del curs: TRES SERVEIS CULTURALS Corderia 15, baixos. Palma

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.