INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

Congrés és Re-routing Performance / Re-caminant l’escena. Barcelona

Encara esteu a temps d’enviar una proposta de ponència (abstract) pel congrés. És el congrés internacional de recerca teatral més important, celebrant-se cada any a una ciutat diferent del món des de fa més de 50 anys. El tema del congrés és Re-routing Performance / Re-caminant l’escena.

És celebrarà a l’Institut del Teatre de Barcelona, congrés anual de la Federació Internacional de Recerca Teatral (22-26 de Juliol). Els idiomes oficials del congrés són l’anglès i francès, totes les ponències han de ser en un d’aquests dos idiomes. Per a poder participar al congrés, caldrà que us feu membres de FIRT/IFTR. Podeu trobar tota la informació necessària a la web del congrés: http://www.firt2013barcelona.org.

Es tracta d’un esdeveniment sense precedent en les nostres terres, que ofereix la oportunitat idònia per fer present a nivell internacional el discurs propi sobre recerca teatral. Esperem que considereu participar-hi. Si teniu preguntes podreu trobar la majoria de respostes a la pàgina web del congrés, o bé ens podeu contactar a firt2013@institutdelteatre.cat

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.