INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

Curs de formació: “Disseny de projectes culturals”

Preu especial per a socis i sòcies de GCIB

Fundació Pilar i Joan Miró [MALLORCA]
Dissabte 23 de febrer de 2013

PROGRAMA
Oferir un model genèric d’aplicació a la plasmació de qualsevol projecte cultural.
Si en algun moment has tingut una idea per a desenrotllar alguna activitat a l’àmbit cultural però dubtes a l’hora de presentar-la a alguna institució pública o empresa de gestió cultural, en aquest curs et donarem les pautes per a elaborar un document que reculli tots els aspectes que puguin interessar l’interlocutor perquè el projecte, aquesta idea inicial, es posi en marxa.
Programa del curs adjunt.

IMPARTIT PER ÁLVARO VARGAS
Graduat en Periodisme a la Universitat Complutense de Madrid, tècnic superior en Realització d’Audiovisuals i Espectacles, tècnic superior en Imatge. Director d’Espacio Plano B, dedicat a la difusió i la comercialització d’art contemporani. Director de la Fira d’Art Emergent ROOM ART FAIR.

Més informació i inscripció a: http://www.mallorca.espacioplanob.com

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.