INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

Premis i beques Pilar Juncosa i Sothebys’ 2013. Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca

beques miro

Data límit de presentació de candidatures: 31 de juliol de 2013
Consultau les bases a:
http://miro.palmademallorca.es

La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, seguint la voluntat dels seus fundadors, vol promoure i difondre els valors creatius contemporanis, ajudar a les joves generacions d’artistes en la seva formació i impulsar-los en el seu compromís d’innovació i recerca de nous camins de creació.

També vol col·laborar en el reconeixement del seu exemple creatiu i vital mitjançant projectes educatius, de creació i difusió que apropin l’art contemporani a la societat.

Per tot això, la Fundació convoca els següents premis i beques:

PREMI BIENNAL

Premi Pilar Juncosa i Sotheby’s
Per a un projecte artístic d’art múltiple o seriat realitzat a la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca. Està dotat amb 20.000 €.

6 BEQUES ANUALS:

Beca Pilar Juncosa a un projecte d’educació artística
El projecte ha d’estar relacionat amb el fons documental i artístic de la Fundació o amb qualsevol altre aspecte de la creació contemporània.
Dotada amb 4.000 € (1.200 € bruts per a l’artista i 2.800 € per a la seva realització a la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca)

Beca de residència, formació i participació a la Casa de Velázquez de Madrid.
Dotada amb 2.000 € per a cobrir les despeses de viatge, manteniment, etc. La Casa de Velázquez proporciona l’allotjament en la seva residència de Madrid així com l’ús d’un dels seus estudis i la participació en el seu programa d’activitats
Més informació a: www.casadevelazquez.org

Beca de residència, formació i participació a The Slade School of Fine Arts, University College, Londres.
Dotada amb 3.000 € per a cobrir les despeses de viatge, allotjament, etc. La Slade facilita l’ús d’un estudi i l’accés acordat als tallers i a altres activitats programades.
Més informació a: www.ucl.ac.uk/slade

2 beques Pilar Juncosa de Formació, Experimentació i Creació als Tallers d’Obra Gràfica de Joan Miró:
Dotades amb matrícula gratuïta i 1.000 € per a assistir a un dels cursos d’obra gràfica programats per la Fundació als Tallers d’Obra Gràfica de Joan Miró.
Més informació a: http://miro.palmademallorca.es

Beca de formació a un dels guanyadors del Certamen d’Art Gràfic per a Joves Creadors que organitzen la Calcografia Nacional, la Reial Casa de la Moneda, la Fundació CEIM i l’Associació Gremial d’Empresaris d’Arts Gràfiques i Manipulats de Paper de Madrid.
Dotada amb matrícula gratuïta i 1.000 € per a assistir als cursos que anualment organitza la Fundació als Tallers d’Obra Gràfica de Miró.
Més informació a: www.fundacióncasadelamoneda.org

CONSULTA TOTES LES BASES

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.