INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

PROGRAMA PER AL DESÈ ANIVERSARI D’ES BALUARD

El programa “Desè aniversari” neix com a gest de celebració dels deu anys del museu Es Baluard, inaugurat el 30 de gener de 2004, però també com a un seguit d’accions que permetin repensar què és avui la institució-museu, la seva funció social i el seu paper en el marc del sistema de la cultura contemporània i la preservació del patrimoni artístic. Per això, es programaran al llarg de tot l’any diferents accions que preferiblement emanin des de la pròpia societat civil, amb la qual cosa s’obre un període de recepció de propostes tant dins del museu com a la seva perifèria.

El museu es dirigeix ​​sobretot a organitzacions culturals, de barri i professionals de l’àmbit balear, nacional i internacional. Un comitè nomenat per Es Baluard seleccionarà les millors i més viables propostes. Aquestes poden contemplar qualsevol tipus de disciplina artística, i hauran d’enviar-se en un arxiu PDF de màxim 10 Mb, abans de dia 30 de setembre, a l’adreça difusio@esbaluard.org.

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.