INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

NOVA JUNTA DIRECTIVA A LA GCIB

L’assemblea anual de socis de l’Associació de professionals de la gestió cultural de les Illes Balears, GCIB, elegí el passat dimarts la seva nova junta directiva.

El nou equip està format per professionals de diverses àrees de la gestió cultural que treballen en el sector públic i privat de la cultura, i afronta el repte de rellançar l’associació després del dur context socio-cultural que la crisi econòmica ha comportat.

Aquest nou equip està conformat per:
President: Miquel Martorell
Vicepresidenta: Amanda Corral
Secretari: Andreu Carles López
Tresorer: Marcelino Minaya
Vocal per Menorca: José Carbonell
Vocal per Eïvissa i Formentera: vacant
Vocal: Gabriel Amer
Vocal: Teresa Miquel

L’associació també va aprovar canviar la seva seu social i ara ens podreu trobar al Espai Fleming de coworking de Palma, situat a la Plaça Fleming.

Cal recordar que aquesta entitat va ser creada en el 2005, com a espai d’encontre i reflexió per als professionals de la gestió cultural a les Illes Balears; i amb vocació de representativitat del sector davant de les institucions.

També, cal recordar que per a formar-ne part els professionals han de disposar de titulació universitària especialitzada i d’una trajectòria professional reconeguda. En una propera Junta Directiva es donarà a conèixer el calendari d’actuació i programa previst.

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.