INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

LA NOVA JUNTA DIRECTIVA DE LA GCIB ES REUNEIX A LA COLL BARDOLET DE VALLDEMOSSA

La primera reunió de la nova Junta Directiva de l’Associació de professionals de la gestió cultural de les Illes Balears, GCIB, es celebrà el passat divendres a la Fundació Cultural Coll Bardolet de Valldemossa.

El nou equip de la Junta Directiva, aprovà com a primera passa de la nova etapa celebrar les seves reunions per tota Mallorca en distintes entitats culturals de referència. Amb aquesta decisió es pretén apropar l’activitat professional de la gestió cultural a la ciutadania i municipis. La Fundació Cultural Coll Bardolet de Valldemossa acollí aquesta primera reunió de treball.

En la primera reunió es debateren i aprovaren distints assumptes de gestió per a la nova etapa i també alguns projectes que vol impulsar l’entitat dins el 2015. Alguns són:
- Fomentar la formació dels associats, mitjançant activitats generades dins la pròpia associació, utilitzant el capital de coneixement que tenen els seus membres.
- Preparar una Jornada tècnica per a professionals de la cultura dins els ajuntaments.
- Preparar una Fira de Gestió Cultural de Balears, en el sentit d’informar de l’ampli ventall de professionals i empreses de gestió que tenen les nostres illes.

Durant la reunió, el president de la Fundació Cultural Coll Bardolet, saludà als assistents a la reunió i els donà la benvinguda al important centre cultural de Valldemossa.

ndp-2-junta-directiva-web.jpg

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.