INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

EL BATLE DE PALMA S’ENTREVISTA AMB LA GCIB‏

José Hila, Batle de Palma, ha rebut en audiència a l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears.

Miquel Martorell, President, i Amanda Corral, Vicepresidenta de l’entitat han mantingut una interessant reunió, on s’ha parlat de l’aposta de l’equip de govern per la cultura com a tret idenditari d’una ciutat que aposta per el desenvolupament i que vol generar riquesa apostant per el seu patrimoni i les manifestacions culturals.

L’associació, que defensa els interessos dels professionals acreditats de la cultura a les Illes, aposta per el diàleg constant amb les institucions i s’ha posat a disposició del Consistori per a participar de les polítiques culturals que es duguin a terme al municipi i li han explicat al Batle de primera mà les activitats i línies estratègiques que s’estan duent a terme.

Aquesta és la segona entrevista que es manté amb nous responsables polítics, dins el marc de treball que està desenvolupant la junta directiva de l’ens i que implica donar-se a conèixer a tots els nous responsables institucionals i treballar-hi conjuntament.

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.