INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

EL VICEPRESIDENT I EL D. I. INSULAR DEL CONSELL DE MALLORCA ES REUNEIXEN AMB LA AGCIB

Ahir horabaixa, Xesc Miralles i Rafel Creus, Vicepresident de Cultura del Consell de Mallorca i Director Insular de Cultura respectivament varen rebre al C. C. La Misericòrdia a l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears.

Miquel Martorell, President, i Amanda Corral, Vicepresidenta de l’entitat han mantingut una reunió, on s’ha xerrat de l’aposta de l’equip de govern insular per la cultura i el municipalisme.

L’associació, que defensa els interessos dels professionals acreditats de la cultura a les Illes, aposta per el diàleg constant amb les institucions i ha presentat als responsables culturals del Consell de Mallorca els seus pròxims projectes (formació, investigació, projectes europeus i premis). Des de la GCIB destacam la sintonia entre els assistents i que l’oferiment de col·laboració ha estat molt ben rebut per el Vicepresident Miralles i el D.I. Creus.

A més han demanat a la institució insular que els tingui en compte com a grup professional qualificat per a participar de les polítiques culturals, patronats o en els grups assessors que s’estimin oportuns.

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.