INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

EL PRESIDENT DEL CONSELL DE MALLORCA, MIQUEL ENSENYAT, DONÀ AUDIÈNCIA A L’AGCIB

La setmana passada, Miquel Ensenyat, President del Consell de Mallorca va rebre en audiència a l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears.

Miquel Martorell, President, Amanda Corral, Vicepresidenta i Marcelí Minaya, Tresorer de l’entitat manteniren una reunió molt cordial amb el President, on es va parlar de l’aposta de l’equip de govern insular per la cultura i el patrimoni illenc, i de les demandes de l’associació.

L’associació, que defensa els interessos dels professionals acreditats de la cultura a les Illes, aposta per el diàleg constant amb les institucions i va presentar al President els seus pròxims projectes e idees. Des de la GCIB destacam la sintonia entre els assistents i que també comunicaren al President que l’associació ja estava inscrita en el procés participatiu de Polítiques Culturals de “Repensem Mallorca” amb la intenció de participar-hi activament.

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.