INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

Gemma Carbó – Ponent convidada

gemma-carbo.jpg

És Doctora en Ciències de l’Educació, Màster en Gestió Cultural i DEA en Dret de la Cultura alhora que llicenciada en Història. Docent a la Universitat de Girona i en programes estatals i llatinoamericans (UTB Cartagena de Indias, UASB Bolivia, Màster Gestió Cultural Universidad de Zaragoza, OEI curso de relaciones culturales internacionales) La seva tesi doctoral es va centrar en l’anàlisi de les relacions de complementarietat entre Polítiques Culturals i educació a Catalunya entre 1980 i 2010. Ha treballat com a gestora cultural al Museu d’Arqueologia de Catalunya - Empúries, a la Fundació Museu del Cinema-Col·lecció Tomàs Mallol, al Laboratori de Turisme i Cultura de la Fundació Barcelona Media. Avui és directora de la Càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació de la UdG i és també presidenta de ConArte Internacional. Com a directora de la càtedra UNESCO forma part de la Xarxa Europea d’Observatoris d’Educació Artística (ENO). Com a presidenta de ConArte Internacional forma part del consell de direcció de l’Observatori d’Arts Aplicades de l’Institut del Teatre. És també membre del Laboratori de Recerca i Innovació en Cultura i Desenvolupament (Universitat Tecnològica de Bolívar i Universitat de Girona) i Patrona de la Fundació Interarts. En l’actualitat és integrant de la comissió territorial de Patrimoni Cultural de Girona i ha estat consultora per a l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural en matèria de projecte educatiu del patrimoni català.

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.