INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

La aGCIB vos convida a participar del Think Up Culture 2016

Tenim el plaer d’anunciar-vos que enguany l’aGCIB és una entitat col·laboradora del Think Up Culture 2016, Jornades de mecenatge en Indústries culturals i creatives.

La nostra col·laboració, a banda de difondre les jornades entre els nostres coneguts, consistirà en que la aGCIB estarà present dins l’organització dels actes i moderarà una taula rodona. Per això, més que mai, vos animam a participar activament dels actes i a inscriure-vos.

Enguany les jornades es componen d’importants actes: formació, taules rodones, brokerage event (on participarem), tallers d’Europa Creativa, presentacions de projectes i altres. Tot plegat compta amb la important col·laboració de: Balears és turisme, Cambra de Comerç de Mallorca, Enterprise Europe Network,aGCIB, tot organitzat per el Clúster Audiovisual de Balears (CLAB).

+ INFO:
Programa: http://jornadasmecenazgomallorca2016.clab.cat/
Inscripcions (obligatòries): https://www.b2match.eu/thinkupculture2016/registration

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.