INICI

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears

ACORD AMB LA UOC - Avantatges per als nostres associats

Logo UOC
Des de l’aGCIB estam molt contents d’anunciar-vos la renovació i signatura d’un nou acord amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) per a la formació i col·laboració institucional.

El proper dijous signarem amb el Magnífic Rector de la UOC, Sr. Planells, el conveni aprovat per la Junta Directiva i que proporcionarà als nostres associats descomptes i avantatges en la formació oficial i pròpia de l’àrea de coneixement d’Arts i Humanitats.

Jo vos anunciàrem a la formació del passat mes de desembre 2015 aquesta important novetat, que sens dubte és un motiu més de satisfacció i impuls a la nostra entitat i a la xarxa de professionals i empreses que formam.

--

fSpring, de Fredrik Fahlstad
traducció de Josep Llodrà
WordPress.